Tryggt system för att säkerställa säkra leveranser i rätt tid

Vi på Swed Handling levererar dagligen stora mängder med kemikalier runtom i Sverige. För att säkerställa att kemikalierna kommer fram på ett säkert sätt i rätt tid har vi utvecklat ett eget turbilssystem, där vi tydligt beskriver vilka orter vi besöker vilka dagar. På företaget har vi 13 chaufförer som varje dag arbetar för att våra kunder ska få sina beställningar. 

 

Att vi själva kör ut kemikalier till kunderna är en värdefull servicetjänst som ger fördelar till både oss och kunderna. Våra turbilar, som varje vecka kör samma rutter säkerställer att vi kan upprätthålla en hög servicenivå och säkerställa leveransprecision. 

I dagsläget har vi fyra turbilar som utgår från Norrköping, två stycken från Gävle och en turbil som startar i Björketorp. Vi har även en tankbil som levererar AdBlue till våra kunder. Det gör att vi geografiskt sett täcker upp stora delar av mellersta Sverige. 

 

Här kan du läsa mer om vad du som beställare kan tänka på för att våra leveranser ska fungera så smidigt som möjligt!

 

Välfungerande system för returemballage

Ett steg i vårt arbete för att öka servicegraden samt reducera vår miljöpåverkan är att vi tar med oss kundernas returemballage tillbaka för att produktionsteamet ska kunna återanvända dem. 

 

Här kan du beställa upphämtning av returemballage

 

Vill du hämta upp dina beställda produkter själv?

Så länge transporten kan ske enligt gällande regler fungerar det alldeles utmärkt att själv hämta upp dina beställda kemikalier hos oss. Vi erbjuder både Förarutbildning och Utbildning för transport av farligt gods på väg om det passar er bäst att själva hämta era produkter. 

 

Läs mer om våra utbildningar!

2023 års hållbarhetsrapport ”Nu förbättrar vi vårt systematiska arbetsmiljöarbete”